Web Development

Ai nevoie de ajutor?

Suntem gata să vă ajutăm să transformați viziunea dumneavoastră în realitate! Nu ezitați să ne contactați pentru a începe colaborarea și pentru a crea împreună un site sau magazin online de succes!

+373 60 4450 25

bg1

Creare site-uri web personalizate

Suntem dedicați să creăm site-uri web personalizate care să reflectă identitatea și scopul afacerii dumneavoastră.  Avantajele includ design atractiv și funcționalitate avansată, care va atrage și menține atenția vizitatorilor. 

Echipa noastră de experți va colabora cu dumneavoastră pentru a înțelege nevoile și obiectivele specifice ale proiectului, astfel încât să oferim o soluție unică și eficientă.

Fie că aveți nevoie de un site de prezentare sau un portal complex, suntem alegerea ideală pentru a vă transforma viziunea în realitate.

Avantaje:

Motivul pentru care să ne alegi

  • Soluții personalizate adaptate cerințelor dumneavoastră.
  • Design unic și atractiv care se aliniază cu identitatea brandului dumneavoastră.
  • Funcționalități avansate pentru o experiență optimă a utilizatorului.
Cât durează procesul de dezvoltare a unui site personalizat?

Durata procesului de dezvoltare a unui site personalizat poate varia în funcție de mai mulți factori, inclusiv complexitatea proiectului, funcționalitățile dorite, conținutul necesar și colaborarea dintre echipa noastră și client. Deși fiecare proiect este unic, o estimare generală a timpului necesar pentru creare este de la 2 săptămâni și mai mult.

Absolut! Odată ce proiectul este finalizat și site-ul este lansat, veți avea acces și control total asupra conținutului său. Putem integra un sistem de gestionare a conținutului (CMS) care vă va permite să actualizați și să modificați conținutul paginilor într-un mod simplu și eficient. Vă vom oferi instrucțiuni și training pentru a vă ajuta să vă familiarizați cu platforma și să efectuați modificările dorite pe site-ul dumneavoastră. Astfel, veți putea să mențineți site-ul actualizat cu cele mai recente informații și să vă adaptați conținutul în funcție de evoluția afacerii dumneavoastră.